Bugun...

"başkan/iletisim/aksaray/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

UYUŞTURUCU BARONU TUTUKLANDI
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapa..
 HIRSIZ TUTUKLANDI
Aksaray İli Merkez İlçesi Hanobası Köyünde ikamet eden G.Ü. isimli şahıs, 112 ihbar hattını arayarak, köyde bulunan evi..
FOTOĞRAFÇIYI ESKİ SEVGİLİ KURŞUNLADI İKİ YARALI
Aksaray’da eski sevgili pompalı tüfekle dehşet saçtı; 2 ağır yaralandı. Aksaray-Colaki Mahallesi'nde akşam saatlerinde m..
DOLU EKİLİ ALANA ZARAR VERDİ
Aksaray'ın Taşpınar beldesi ve Yalman köy Bölgesinde Dolu Yağışı Ekili Alanlara Zarar Verdi**
AKSARAY’DA DEHŞET ANLARI: İKİ ARAÇ TAKLA ATTI, 2 KİŞİ AĞIR YARALI!
Aksaray’ın Nevşehir yolu Şeyh Hamit Mahallesi 7. kilometrede meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı ve araçla..
	JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA GECİT YOK
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini ya..
MOTOSİKLET VE KAMYONETİN ÇARPIŞMASI SONUCUNDA İKİ KİŞİ YARALANDI.
Aksaray'ın Kılıçaslan Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet ile bir ..
Eskil de sınav cetesi çökertildi
Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihb..
46 BİN MAKARON YAKALANDI
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımız..
 JANDARMA DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 GÖZ ALTI
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini ya..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI